Blijf Groep als werkgever

Wat we bieden

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij prettig je werk kunt doen en dat je je optimaal kan ontwikkelen. Werken bij Blijf Groep betekent ook ruimte voor persoonlijke groei en eigen ideeën. Bij ons kan je uitgroeien tot expert huiselijk geweld. Welke opleiding je daarvoor nodig hebt, bepaal je samen met je team.

Betekenisvol Werk

Werken bij Blijf Groep doe je niet zo maar. Bij Blijf Groep en Veilig Thuis Flevoland werk je omdat je een veilige thuisomgeving wil creëren voor vrouwen, mannen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Samen met je collega's maak jij het verschil voor je cliënten. Werk dat er toe doet!

Eigen regie over je werk

Bij Blijf Groep, sta je samen met je collega's, zelf aan het roer. Jullie bepalen zelf, als team, hoe jullie het werk willen inrichten en wat daarvoor nodig is. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de kaders die de organisatie heeft gesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan methodieken waarmee afgesproken is te werken. Voor ondersteuning kunnen jullie als team een beroep doen op de ondersteunde funtionarissen. Bv de P&O adviseurs als het gaat om zaken op gebied van personeel en opleidingsadviseur op het gebied van scholing.

Ruimte om te groeien

Bij Blijf Groep vinden we het belangrijk dat jij optimaal kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot expert in (het stoppen van) huiselijk geweld. Daarom hebben we de Blijf Groeien Academie opgericht. Deze Academie heeft een breed aanbod van trainingen het opleidingen die jou kunnen helpen te groeien in je werk. Samen met je team bepaal jij wat nodig is voor jou en voor het team. Wil je meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zet dan je loopbaanbudget in!

Een fijne werkomgeving

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning vinden we bij Blijf Groep. Teamuitjes, gezamenlijke lunches en natuurlijk het jaarlijkse personeelsfeest zorgen voor de nodige gezelligheid en geven je de gelegenheid je collega's te leren kennen.

Elke locatie heeft daarnaast de ruimte voor eigen initiatieven op het gebied van werksfeer en ontspanning. Zo kunnen medewerkers in Amsterdam meedoen aan bijvoorbeeld Tai Chi en yoga workshops.

World class workplace

Wist je dat Blijf Groep een worldclass workspace is? Of in gewoon Nederlands een goede werkgever? Dat bleek uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek in 2020. Blijf Groep scoorde daar bovengemiddeld op medewerkers tevredenheid. Wil jij werken bij een world class werkgever? Kijk dan bij onze vacatures. 
Ga naar vacatures
Powered by Emply