Blijf Groep als werkgever

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij prettig je werk kunt doen en dat je je optimaal kan ontwikkelen. Werken bij Blijf Groep betekent ook ruimte voor persoonlijke groei en eigen ideeën. Bij ons kan je uitgroeien tot expert huiselijk geweld. Welke opleiding je daarvoor nodig hebt, bepaal je samen met je team.

Wat we bieden

Een fijne en inspirerende werkomgeving met betrokken en gedreven collega's! Naast je collega's heb je ook regelmatig contact met ketenpartners om zo optimale zorg voor je cliënten te realiseren. Als nieuwe collega krijg je uitgebreide ondersteuning, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in je werk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een dienstverband voor 1 jaar met de intentie om dit daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk
 • Een aantrekkelijke reiskostenregeling waarin je kan kiezen tussen een NS Business Card of een km-vergoeding
 • Trainingen en opleidingen om bij te blijven in je vak en te groeien als professional
 • Daarnaast ontvang je naast je salaris 16,4% Individueel Keuzebudget dat je naar eigen inzicht kunt besteden of volledig uit kan laten keren:
  • de mogelijkheid om salaris en vrije tijd uit te ruilen om werk en privé beter met elkaar in balans te brengen
  • Eindejaarsuitkering
  • Een loopbaanbudget, dat maandelijks wordt aangevuld en dat je naar eigen inzicht kunt besteden. Bijvoorbeeld om jezelf verder te ontwikkelen. 
 • € 10,- per maand als tegemoetkoming voor je ziektekosten
 • Een mobiele telefoon en een laptop als dat nodig is om je werk uit te voeren.
 • De mogelijkheid om je SKJ-registratie te behalen of te behouden
 • We maken gebruik van de online trainingen van GoodHabitz, om op een laagdrempelige manier je persoonlijk verder te ontwikkelen 

Verder hebben we een jaarlijks feest met de collega's van Veilig Thuis Flevoland en verschillende borrels om elkaar op een andere manier te leren kennen!

Betekenisvol Werk

Werken bij Blijf Groep doe je niet zo maar. Bij Blijf Groep en Veilig Thuis Flevoland werk je omdat je een veilige thuisomgeving wil creëren voor vrouwen, mannen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Samen met je collega's maak jij het verschil voor je cliënten. Werk dat er toe doet!

Eigen regie over je werk

Bij Blijf Groep, sta je samen met je collega's, zelf aan het roer. Jullie bepalen zelf, als team, hoe jullie het werk willen inrichten en wat daarvoor nodig is. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de kaders die de organisatie heeft gesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan methodieken waarmee afgesproken is te werken. Voor ondersteuning kunnen jullie als team een beroep doen op de ondersteunde funtionarissen. Bv de P&O adviseurs als het gaat om zaken op gebied van personeel en opleidingsadviseur op het gebied van scholing.

Ruimte om te groeien

Bij Blijf Groep vinden we het belangrijk dat jij optimaal kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot expert in (het stoppen van) huiselijk geweld. Daarom hebben we de Blijf Groeien Academie opgericht. Deze Academie heeft een breed aanbod van trainingen het opleidingen die jou kunnen helpen te groeien in je werk. Samen met je team bepaal jij wat nodig is voor jou en voor het team. Wil je meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zet dan je loopbaanbudget in!

Een fijne werkomgeving

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning vinden we bij Blijf Groep. Teamuitjes, gezamenlijke lunches en natuurlijk het jaarlijkse personeelsfeest zorgen voor de nodige gezelligheid en geven je de gelegenheid je collega's te leren kennen.

Elke locatie heeft daarnaast de ruimte voor eigen initiatieven op het gebied van werksfeer en ontspanning. Zo kunnen medewerkers in Amsterdam meedoen aan bijvoorbeeld Tai Chi en yoga workshops.

World class workplace

Wist je dat Blijf Groep een worldclass workspace is? Of in gewoon Nederlands een goede werkgever? Dat bleek uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek in 2020. Blijf Groep scoorde daar bovengemiddeld op medewerkers tevredenheid. Wil jij werken bij een world class werkgever? Kijk dan bij onze vacatures. 
Ga naar vacatures