Jouw baan bij Blijf Groep

Waar kan je aan de slag?

Bij Blijf Groep kan je op verschillende locaties en in verschillende functies aan de slag. Je kunt werken bij Blijf Groep Hulpverlening of bij Veilig Thuis Flevoland.

Blijf Groep Residentieel. Werken in de opvang

Wil je graag vrouwen in de opvang en hun kinderen helpen hun veiligheid en zelfredzaamheid te bevorderen? Dan is werken op een van de opvanglocaties van Blijf Groep iets voor jou. Blijf Groep heeft 5 opvanglocaties, waar we crisisopvang en/of begeleid wonen bieden. Je kunt hier aan de slag als maatschappelijk werker of Sociaal Pedagogisch Werker, maar ook als gastvrouw of servicemedewerker.

Blijf Groep Ambulant. Helpen in de thuissituatie

Niet iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld hoeft gebruik te maken van opvang. Daarom biedt Blijf Groep ook ambulante hulp.  Bijvoorbeeld het Oranje Huis Thuis traject. Of na een tijdelijke huisverbod.  Ook geven we trainingen aan volwassen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Je kunt bij Blijf Groep Ambulant aan de slag als maatschappelijk werker en als trainer.

Ondersteuning

Om de teams in de gelegenheid te stellen hun werk goed te doen, kun je bij Blijf Groep ook aan de slag in een aantal ondersteunde functies. Bv op het gebied van P&O, financiën, ICT en communicatie.

Veilig Thuis Flevoland

Wil jij je inzetten voor een veilige thuisomgeving voor volwassen en kinderen in Flevoland? Als maatschappelijk werker bij veilig Thuis Flevoland breng je samen met de gedragswetenschapper en vertrouwensarts (on)veiligheid in kaart, geef je advies en verwijs je door naar de hulpverlening. Je kunt werken bij de Frontoffice (de voordeur van Veilig Thuis), het triageteam, het crisisteam of het onderzoeksteam. Klik hier voor de vacatures en als je meer wil weten over werken bij Veilig Thuis Flevoland. 

Waarom werken bij Blijf Groep?

In dit filmpje vertellen 3 collega's over hun werk bij Blijf Groep